Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlighet


Jag sträcker ut min hand
mot en oändlighet
en evighet
jag ser mina drömmar
som silver
över
frusen mark
över
fruset hav
mina drömmar vandrar
runt
i en ändlös rymd
som i en dimma
som sköra trådar
när
drömmarnas skimmer
sakta försvinner
i ett dis


© C




Fri vers av Cissi Gottschalk
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-04 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cissi Gottschalk
Cissi Gottschalk