Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppnedgång

I mörket hittar jag dig inte
bara mig själv
och mina ändlösa tankar
oförståliga, förgiftande
snurrar, tär, suger
all min kraft
i detta meningslösa malande
om allt och ingenting

hoppas du förstår
att spelet vi spelar
inte var min mening
det bara blev så

kollapser varje gång du inte svarar
får andnöd varje gång jag försöker närma mig
rosen du glömde vissnar
fast kanske inte hos dig

bara i mitt huvud
finns, existerar som jag inte litar på
mig själv





Fri vers av Hawaii
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-21 00:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra titel som passar till dina ord...
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii