Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pussel

Hittar aldrig
sista pusselbiten

Den har nog aldrig
existerat

Letar ändå
dum som jag är..








Fri vers av Hawaii
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-20 13:56



Bookmark and Share


  wildrose
Jag har oxå tappat bort ett par bitar
2010-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii