Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förverkligheten

Varken mer
eller mindre
det börjar
klarna
förväntningar
förminskas
förverkligas
framförallt
börjar se
ur nya vinklar
igen
och igen..




Fri vers av Hawaii
Läst 302 gånger
Publicerad 2010-12-04 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii