Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Går inte att undvika (?)


Jag brukar inte ångra mig

Finns ingen anledning

ändå ångrar jag mig

varje gång jag ser dig


tänker på det

som skulle kunna skett

tänker på stunderna

vi inte hade...




Fri vers av Hawaii
Läst 303 gånger
Publicerad 2010-11-02 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii