Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm

Att inte att bli fotbollsproffs
att inte rädda världen
att inte göra karriär
att inte bli känd för något

jag har en dröm
om ett vanligt liv..




Fri vers av Hawaii
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-17 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii