Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grät till frukost

Det droppar tårar ner i min gröt
rinnner sakta
konstiga tårar

jag äter min gröt
den smakar blåbär..




Fri vers av Hawaii
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii