Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om igen

Om jag hade dig
skulle jag kanske
nå oanade höjder

om jag hade dig
skulle jag förmodligen
sakna något annat

om jag inte visste
tillräckligt
skulle jag inte veta
att jag inte kan veta
för mycket..




Fri vers av Hawaii
Läst 295 gånger
Publicerad 2010-12-04 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawaii
Hawaii