Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pariserska i norrland

Hjärtat längtar
efter själars gemenskap

kroppar som
smälter samman

skrattet
som flödar

tårar rinner
kinder hettar

det förflutnas
mörker

tränger sig på
gör sig påmind

ångesten
framträder

i ensamhet
lugnet åter

infinner sig

ingen press
ingen förväntan

ett vakuum
jag överlever.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-04 16:20



Bookmark and Share


    Johan Ask
Kanske hittar du nu vad jag heter.
Johan Ask, han från BC...

Bra dikt. Du är en strålande poet, och har ett super språk!
Men det är ju bara min åsikt.
2010-02-13

    ej medlem längre
vad vore livet utan längtan?
2010-02-06

  Tera
kan det vara de introverta norrlänningarnas fel+

hursom mkt fin text!
2010-02-04

  Mr Lindemann VIP
Att ha det dära på
leva i en bubbla
eller vara bar sådär
avskärmad
men leva på låtsas
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e