Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimAforism: Sanden i Våra Liv

~¤~

Varje gång som man sitter på stranden med solsken, bad, sand och tång

säger man att man är där alldeles för sällan


i det sälla

 

LPWJ 04/02/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-04 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP