Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan inte lova dig evighet

Jag kan inte lova att älska dig för evigt
Jag kan inte ge dig hela mig

Vad jag kan göra är att älska dig nu men behålla tillräckligt av mig själv för att kunna stå när våran kärlek sakta dör ut

För har jag lärt mig en sak av kärleken är att den tillslut alltid slocknar
Om du sen vill fortsätta vara min vän så kommer jag alltid finnas här för dig



Kanske hade allt varit annorlunda om jag faktiskt lovat dig evighet och givit dig hela mig
Det får vi aldrig veta
Men vad jag vet är att jag nu i alla fall har två ben att stå på och ett hjärta som fortsätter pumpa blod till min grubblande hjärna
Men jag lever trotts allt




Fri vers av robin_rl
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-04 18:50



Bookmark and Share


  Tera
folk använder evighet alltför lättvindligt i kärlek..

orden blir mer för effektens skull än ärlighet..

tkr ditt beslut är ärligt..
2010-02-04
  > Nästa text
< Föregående

robin_rl