Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pachauri go home!

 

Hej du lille man, with no rice and curry
har du inte lekt klart nu
hållit världen i din hand
för en stund

Hej du lille man, det är dags nu
dags att kliva ner från de höga
för världen har fått nog
till slut

Hej du lille man, packa din ränsel
klättra upp på bergets högsta topp
nära världens tak
om du kan

Hej du lille man, ta med din vän
han som talar vitt och brett
med kluven tunga
liksom du

Hej du lille man, när ni nått dit ända upp
du lille, hand i hand med den store
tänk över vad ni har gjort
eller försökte

Ni nådde inte ända fram, din vän och du, och glad är jag för det men gladast är nog räven.

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-05 20:01



Bookmark and Share


  aol
ruggig bra skrift, bra Lena,
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP