Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara lik



Att vara lik
Nån
Att vara lik

Att vara lik en död
Då är man lik
På riktigt

Lik ett lik
Likriktat
Din puls blir likström
Eller nåt

Riktigt lik
Eller nåt
Dödstråkigt svammel
Eller hur




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-05 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO