Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett sätt

 

 

 

 

 

 

Det här är ett sätt att göra saker fel

Jag kommer aldrig känna kärlek som jag gjorde då

En chock från förr är allt jag får

Det är ett sätt att finna smärtan jag känner så väl

Ett sätt att föra mig tillbaks till dit jag var

Det är en plan smidd för mig

Det här är ett sätt för dig att känna dig vid liv

 

Bara mörkret för dig framåt

Jag lämnar mina drömmar hos dig

Det är en stig som bara går till dig

Den är inte så bränd som du tror

Hjälp mig att se var vi varit

Ingen ska få säga "it´s all for the best, in the end"

För det här är ett sätt, mitt sätt, att göra fel

 

 

Ja jag gör fel, högakta mig för det

Det är också ett sätt

Ett sätt som håller dig vid liv

 

 




Fri vers av theperna
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-05 08:35



Bookmark and Share


  sommarmoln
Så fint....och bra skrivet:)
2010-02-12

  Ynklig
Underbart skrivet. Så bra att man inte kan sätta rätt ord som räcker till för att beskriva räckvidden på det du skrivit.
2010-02-05

    Melona
jag vet liksom aldrig vad jag ska säga, om det du skriver. det är eftertänksamt och smart, snyggt konstruerat. du har en klassiskt thepernastil. hm. jag känner till innebörden i den här, det bittersöta, det hårda. ett sätt. ett sätt att leva och uppehålla sig.
som att hålla smärtan, kärleken vid liv och nästintill utplåna sig själv, eller snarare kankse att man håller det förlorade vid liv;
avtrycket, det man lämnades med och vid, det är det man håller kärt och om.

usch, vad jag svamlar. men tack för fin poesi!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna