Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångutbyte


Man borde göra fångutbyte
När man skiljer sej om inte annat


De tankar som fångats
Borde få gå i en gemensam fångutväxling
Till allas fördel

En del av det fångade är så vidriga
Så de borde sparkas ner från bron
Och dränkas för att aldrig återkomma




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO