Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höghusfeber

 

Galenskapen flyttar in

ockuperar varje plan

manifisterar sin styrka

mot tålig betong och

sårbar hud

den

tar sig igenom

spärrade fönster

och

låsta dörrar är inte nog

 

v e r k l i g h e t e n

 

bor precis intill

 

något är sjukt...

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-05 13:47



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Ja man vet aldrig vad man får möta, bakom låsta fönster och dörrar
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter