Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gubbkurs

Är det någon mening
med att en gubbe som jag
går på konstkurs
och målar akvarell?

Borde jag inte hellre
ägna mig åt att
försöka minnas
sånt som jag redan lärt?

Men det är ju så roligt
och om jag får leva
tills jag blir nittio

så har jag lika mycket tid kvar
som Mozart hade
när han var sexton




Fri vers av stenhur VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-05 14:06



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Tankeväckande.
Ett fint perspektiv på tiden och livet beskriver du:

"och om jag får leva
tills jag blir nittio

så har jag lika mycket tid kvar
som Mozart hade
när han var sexton "
2010-02-16

  walborg
En riktigt skön akvarell får vi se här. Fortsätt Du!!!!
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP