Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag skulle gå och oroa mig över vad alla människor tycker och tänker om mig...

så skulle jag kanske behöva gå och hänga mig
Hänga mig i närmaste träd
Men det tänker jag inte göra
Nej, det tänker jag inte
Varför ska jag göra det
Glöm det!
Det här är även min planet
Så är det så att mitt sällskap inte passar så säg till då i så fall så ska jag genast lämna er ifred
Ja, jag ska då lämna er på en gång för jag är inte den som gärna tränger mig på
Så passar det inte med mitt sällskap så säger jag bara till er som inte tycker om mig
Hej då!

Om jag skulle gå och oroa mig över vad alla människor tycker och tänker om mig……

Ken Cassel
5/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 672 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 16:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En text med ett alltid lika aktuellt innehåll
2013-11-05

  anita VIP
Jag blev ledsen för dessa tankar finns hos mig också. Dikten är mycket bra därför bokmärker jag den.
2010-02-05

  kärleks ängel
hjärtligt o rak!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel