Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasdockor har inga hjärtan...

Jag ser inte...
Jag känner inte...
Jag älskar eller hatar inte...
Jag lever inte...
Jag är trasdockan i ditt fönster.

Den dagen du slutar krama mig,
den dagen ska du slänga mig i soporna.
Men det är lugnt,
jag är ju bara trasdockan i ditt fönster då.


Känner inget,
ser inget,
bara är, är här för dig...
I svåra och lätta tider.
Men om jag hade ett hjärta,
skulle du förstå att jag också lider?
att det på riktigt svider.

Kan du förstå,
förstå att trösta dig var den enda kärlek trasdockan fick?
tröstade du den när du gick?
Såg du någonsin kärlek,
före du svek?
Men det är lugnt,
jag är ju bara trasdockan i ditt fönster.

Gråter inte,
känner inte,
ser inte,
älskar inte!




Bunden vers av Andreas Widell
Läst 1126 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2010-02-05 18:07



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alltså vilka fina texter du skriver *wow* En text till som berör på djupet!
Vem vill vara en slit-och-släng-person ... utan känslor ... ingen / kram
2016-04-11

    somna lycklig
gillar!
2011-01-05

    Joytan
Sorgligt sant, griper den tag och drar in mig! Tack för att jag fick läsa den.
2010-10-23

  Bibbi VIP
Så starkt berörande skrivet.
2010-10-16

    vilgot hellros
berörande skrivet
2010-10-13

  aol
tragiskt trasigt sant, så berörande skrift
2010-06-22

  Anna*
Tagiskt och så som det ofta är för trasdockor ... Känner igen!
2010-03-30

  kärleks ängel
sorgligt att inte uppskattas!
mycket bra!
2010-02-07

  anita VIP
Mycket bra skriven. Jag bokmärker denna dikt.
2010-02-07

    ej medlem längre
Bland det bättre en sork läst-jävligt bra faktiskt!
2010-02-06

  Maiah VIP
Fin och full av trasigt vemod...
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Widell
Andreas Widell