Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du lägger ditt hjärta i mina händer...

så ska jag vårda det lika ömt som om det vore mitt eget hjärta
Med dig så kan jag känna din smärta
Ja, jag ska vara rädd om det
Jag ska lyssna på det varje natt när vi ligger där och sover tätt omslingrandes, sked till sked
I dig så är jag så kär
Tänker på dig hela tiden
Och då spelar det ingen roll vart du än är….

Lägg ditt hjärta i mina händer……

Ken Cassel
5/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 651 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-05 18:13



Bookmark and Share


  anita VIP
Oj vad vackert. Tänk att få läggas i dina händer. Stor kram.
2010-02-05

  kärleks ängel
vackert!
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel