Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många grymma livsöden passerar revy här på poeter, får en, nästan, att känna sig lite priviligierad......


Vem är jag att propagera ?

Vem är jag att propagera ?
Jag har aldrig krupit i skiten
Även om jag reagerar
har inte jagats av "pliten"

Mina föräldrar var schysta mot mej
de brydde sej
de övergav mej aldrig

Jag fick en bra uppväxt
fick rättesnören
de som INTE får det
de är de, som aldrig hör´en

Fick lära mej
rätt
och fel
nu för tiden
lär de sig
bara fel
de kan aldrig
jämföra
DÄRFÖR
de förstöra

Denna olyckliga
samhällsspillra
som för det gått
riktigt illa
INTE deras fel
INGEN av dem är hel
de är trasiga skuggor
från en mörk
oklar värld
OM man dem "luggar"
blir bara mer fel !
De växt upp i
ett vaccuum
armod och
slum
inga rättesnören
bara nå´n som
var dum


Så NÄR jag
propagerar
är det DE
som ska stå
främst
på min agenda
det MÅSTE bli slut

att dessa mer
skända !........

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-05 19:44



Bookmark and Share


  aol
oerhört bra skriftat, bravo Mats, bugar, bokmärke,
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska