Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammelhud

när vi blir gamla
och färgen börjat
flaga av
ska vi sitta
i vår rosenträdgård
och dricka te

i vår rynkiga hud
ska vi gömma
gamla minnen
att ta fram och
skratta åt ibland




Fri vers av livräddaren
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-10-30 16:43



Bookmark and Share


    BrokenHearted
Värmande och mysigt att läsa.... ovanlig!
2005-11-14

  Virgo Cinnamon
Väldigt söt text.Full av värme.
2005-11-10

    Click to start
fruktansvärt fint! är helt tagen, haha.
2005-11-10

    vilsen
gumman ! du och jojo i en rosenträdgård ! kan inte tänka mig något finare, sant !
vad roligt vi hade igår !
promenad snart ?
älskar dig pärlan :)
2005-10-30

  Christer VIP
Ja...ålderdomen kanske inte kommer bli så grå och tragisk som man lätt tänker sig. Dikten fick mig nästan att längta lite till 80...men bara nästan. Fin dikt!
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren