Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

kan jag kyssa dig

där

precis där

där din hals möter skulderbladet

få dig att rysa av välbehag

gåshud

förväntningar

lust

du sveper undan mitt hår
kysser mig

där

precis där

jag vill ha dig




Fri vers av aouwseh
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 13:21



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
En alster som består av rika och starka detaljer i så få ord, där människans libido tar över. Jag gillar hur du använder dig av raderad interpunktion, vilket gör texten mer levande och enklare att följa med.

Kanonbra vännen!
2010-08-11

  Lady Alassa
Underbart sensuell jag gillar din text
eggande och kärleksfull skildring
där titelordet blir ett nyckelord för ett intensivt förlopp
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

aouwseh