Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ytterligare än s k väckarklocka, må den inte ringa förgäves....., också en kampvers ..


"En Svensk tiger - Inte !"

Du, Svensk
eller Svenska
vi har tider,
så hemska
men många
är tysta
av harm
de,dock,
krysta
Ni tror
väl inte
att ni
nå´t
betyder
eller
att ni
förgäves
ryter !

Men

är det INTE !
För det är
som
med
ringarna
på vattnet
OM vi blir
fler
så hörs vi
mer !!!!
SÅ kan
vi
"restarta"
och uppför
stegen
karta
mot en
ljusare
värld
och ALLA
kan få
egen god
"härd" !

Så HÖJ
Din Röst !
Bekämpa
Orättvisan !
Kom med
Alternativen
DU är alltid
given !
För ALLA
tillsammans
kan bli
Fröjd och
Gamman !
Vi SKA ta ner
De Besuttna
De SKA ,av
Skam,
förruttna !

--




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 13:47



Bookmark and Share


  aol
san bra skriftat bravo Mats
2010-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Vågar man ryta även när det gäller sådana frågor som invandringspolitik? De flesta som vågar brukar bli nedsablade av en massa syndikalister och annat slödder.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska