Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kökshaiku

 

Plättsmeten fräser

när jag häller den i pannan

Min mage kurrar




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-06 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ljud sätter igång ett annat ...
2010-02-09

    ej medlem längre
Ja men då är det ju nära till maten :) För du gör väl inte som jag och serverar alla andra först! ;)

Känner härliga dofter här ... jag är nog också hungrig!
2010-02-08

  Jojo
nä, nu blev jag hungrig
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin