Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

sova...
nu ska du se att du får sova
säger dom ja

mina ögon bränner av trötthet
min kropp värker av trötthet
men sova...
nä inte vill mina ögon blunda
min kropp vill inte slappna av
vrider och vänder mig
denna strålning är vidrig
bränner i min hud
bränner i hela mig

gode gud låt det vara över snart
låt mig få slippa detta
har så mycket kvar
jag är inte klar än
på långa vägar
ge mig ro
ge mig styrka
för jag ska vinna denna kamp

eller....
inget eller nu får jag sluta
måste sova nu....

-godmorgon godmorgon tralllala
sovit gott?
ställer brickan här vid sängen
men hörru vakna nu solen tittar fram kolla
ho ho vakna nu!

-SLUUTA!
jag är vaken sluta tralla och var snäll och gå ut

ingen sömn
men vadå sova hinner jag göra i graven
har en nya dag att ta vara på

så upp och hoppa tanten

Livet är till för att leva fullt ut
och bara jag själv kan leva mitt liv

jag kan
jag vill
jag vinner denna kamp
för denna kamp gäller mitt liv

är på benen
tji fick du dumma cancer
idag vann jag
tjoho




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-06 18:13



Bookmark and Share


  LassO
tung text vacker, berörande och förbannat djup.... för "oss gnällmånsar" som har ont i huvet eller benet....
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna