Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lite

 

Förändra världen
så svårt
eller så lätt

De säger att bloggarna förändrade världen vilket förvånar mig. Om de har rätt så behövs det inte mycket alls. Ett engagemang, en vilja och en rakbladstunga kan gör all skillnad i världen. Jag smakar en stund på de orden en gång till. Bloggarna förändrade en utgång som ansågs på förhand given.

Jag ler och finner tanken mycket trösterik.

Men de säger också att bloggarna är farliga, att de har för mycket inflytande, att de skall tystas, De säger att åsiktfriheten har en gräns.

Jag ler inte längre och finner tanken mycket obehaglig.

Jag säger att de som vill tysta andra skall tystas själva, nu genast, innan vi hör stöveltrampen ännu en gång.

Inte ännu en gång säger jag och vässar min rakbladstunga.

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-07 19:19



Bookmark and Share


  noname_realmind
Snart kommer de väl gasta om att poeterna är farliga också, och skall tystas... ;)
2010-02-11

  RogerIvan
Fast...
Farligast är väl de som enbart säger rätt saker...
2010-02-07

  Carola Zettergren
Vässa på, pennan är det heller inga fel på !:):)
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP