Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar, sill och snaps

Jag ser ut över havet.
Hör måsar hesa under molnen
spanande genom vågor
sökande, kanske efter den
sill som ligger på min tallrik
Så är det dags, i denna ljuva
miljö. En bit sill och sedan
Snapsen... en känsla av
fullbordan och harmoni
sprider sig i hela kroppen...
___________________

Skrivet med mobiltele
från min skärgårdsö.
Bara surfa in funkar.
Jag kan skriva post
men inte läsa, snyft
Ses på söndag poetvänner!i




Fri vers av Roger VIP
Läst 484 gånger
Publicerad 2004-06-26 16:15



Bookmark and Share


    Idun 1
Känner igen bilden du beskriver kunde varit vår egen sillunch...
2004-06-27

  Agneta Bergman Fredrikson
Så kan det vara. Kul betraktelse. Men, vad är mobiltele. SMS tillåter ju bara 155 tecken. Detta är väl mer? Kan det vara en liten handdator och gprs? Ska sjäv ut på landet snart. Är nyfiken på hur du fixat det.
2004-06-26

  reback
abstinens - tur att det finns mobiler :-)

2004-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP