Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimAforism: Commedia dell'Arte dell'Shakespeare

~*~

Wille Snurrspjut han skrev han som ingen annan kan,

han den vilde

liksom Homeros så satte han pojkarna med huvud med ljus utan krus att skriva liksom lärjungarna fyllde Bibeln

LPWJ 04/02/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP