Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna mig inte på bottnen av badkaret..någonting bra kanske väntar..

På botten av badkaret
som när man var liten
fast inte lika kul.
Sekunderna går framåt..vill slå rekord
har det gått en evighet?
trycket över lungorna hälsar försiktigt....

bubblor
fina runda bubblor olika svävande flytande, luft vid ytan
försvinna

dimman börjar komma
tårarna blir ett med rosbladens hav
plötsliga vågor sätter bladens liv på spel
jag orsakar katastrofen
förlåt...

bubblor
fina runda bubblor olika svävande flytande, luft vid ytan
försvinna

andetag som svider
hostande floder med smak av tvål
isande kyla mot huden
tofflorna vid dörren, där de lämnades för att stå för en evighet
ormskinns tår tackar dem för deras värme

sängens inbjudan
försvinna ner i den
för några minuter... men inte en evighet.. någonting bra kanske väntar.




Fri vers av LulleBulle
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle