Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill ha en tid att andas normalt

dränk mig i snön
låt mig känna smaken av saltet de dränkt snön med

frys mina tårar
släng ut dem över en större is och låt de försvinna som jag

låt mig få sova
att sova är inte lika skrämmande som att vara vaken

måla mig en tavla
en tavla som inte gör ont att titta på

hitta en fjärrkontroll
och ge mig makten att spola förbi







ge mig en tid att slippa det onda
jag vill ha en tid att andas normalt.

















Fri vers av LulleBulle
Läst 341 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-23 14:10



Bookmark and Share


  soulmate_
den tiden kommer också,älskade älskade du,jag lovar.<3
jättefint skrivet btw,applåd!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle