Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är mitt skavsår


som skavsåren man försöker ignonera
men som för varje steg blir större och större
så ristar du in dig i mig
och det gör ont

JÄVLIGT ont

du är mitt skavsår




Fri vers av LulleBulle
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle