Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vet jag att jag är din.

Då frosten inte längre når mitt hjärta
och värmen fortsätter erövra kylans stora territorim

När väckarklockan säger god morgon och inte nu morgon
även de grå dagarnas dimma blir tunna

Sången den ska ljuda över höghusen
inte ha sönder glasen

Då jag går med tandkräm eller mat runt munnen
Ska skrattet bubbla då spegelbilden möter ansiktet

Tryggheten som omfamnar när rädslan hälsar på
borstar fort bort alla spår

När hemma är med dig
och jobbet en tillflyktplats



Då vet jag att jag är din.




Fri vers av LulleBulle
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-30 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle