Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oj.

en minut med tron att här finns jag

och här ska jag vara

och här blir jag.

Sen kom verkligheten.

Man är ingen och finns inte

man har ingenstans att vara, att finnas

man blir aldrig, hör aldrig till.


oj? det är så det är...

För mig.




Fri vers av LulleBulle
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-20 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle