Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

taggtrådens väg.

jag går på taggtrådar för att nå dig
ser blodet göra mönster i sanden
ett bevis att vägen är svår
men så värd att ta
för dig.




Fri vers av LulleBulle
Läst 339 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-21 23:32



Bookmark and Share


  Eilatan
snyggt mönster! med fraser som kortas av.... och hjärtskärande förstås <3
2010-12-09
  > Nästa text
< Föregående

LulleBulle
LulleBulle