Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kropp är fylld av läkta ärr



Din kropp är fylld av läkta ärr

De lyser vita på din hud

Men de är i alla fall läkta

Även om de finns saker bakom som alltid kommer att värka



Din själ

Är full av oläkta ärr

Som öppna variga sår framstår andra människors svek

De som såg och inget gjorde

De som såg och inte vågade

De som såg och ville men inte visste vad de skulle göra


Men värst ändå de som såg och trodde

Att du ville ha det så

De såg och trodde sej veta

Att det var som de skulle

Att en kvinnan älskar att bli slagen

Och våldtagen av en svartsjuk idiot


Dessa ärr kommer aldrig att försvinna

Inte så länge ”de” finns kvar, i livet….

”vi såg men trodde du ville ha det så”

Jävla dårar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 00:07



Bookmark and Share


  anita VIP
Ja de tror att man vill bli slagen. Mycket bra och tänkvärd dikt.
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO