Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppe sent...


Morgonluft !

Morgonluft
en syndande företeelse
rentav en förseelse
sovmorgon imorgon
då går det bra
blir inga sorger
som det ska va´

Tiden rinner iväg
när man roar sej
en hemlig last
som drabbat mej
naiv den är
därför
jag den, i lönndom,
bär
Kul och spännande
nu klockan är
klämtande
Go´natt !......

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-07 04:38



Bookmark and Share


  oMareld
morgonluft... finns inget härligare och mer befriande
2010-02-07

  aol
trevligt, gonatt vännen,
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska