Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill bli pensionär



Vem vill bli pensionär

Där man ”ska välja”

Men väljandet är som att spela på en enarmad bandit



Men problemet är att det är tvåarmade banditer

Som håller i stystemet

De snor alltid en del av dina insatser



Och den ena handen vet alltid

Att den andra handen snor

Men den bryr sej inte om det


Det enda de är intresserade av är

Att de kan sno

Och att inte vi vet, att de snor….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 08:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt!

Applåd!
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO