Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du lust...

Till ett hett förslag
två koppar kaffe bara
och så du och jag




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-07 11:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
WOW! Vilken efterrätt!
2020-04-18

  Michaela Dutius
det räcker.....
2010-02-14

  Näckrosen
Härligt,
het java för 2 ;)
2010-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt