Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här finns mycket, mycket mer.......


VARFÖR är Du den Du är ? (3)

Forska i din släkt
också adekvat
kan va´en
"guldtäkt"
finn nå´t
"på silverfat"

För ALLT som
rör Ditt Väsen
påverkar
inverkar
Ditt Inre
Ditt Ego
man blir
mindre
eller
Stor !

Och i
Dina gener
kan skapas
"scener"
av turbulent
natur
en riktig
"hästkur"
eller,
tvärtom,
Harmoni
som Du
finner
frid i

Tänk att
va´släkt
med Kungen
Då finns
mycket "Nobelt",
i pungen (!)
Det VET jag
´en som är
men håller
det hemligt
för,egentligen,
det är,
riktigt
äckligt "ämligt" (¤)

Ja, i detta Digra ämne
finns mer att åt sig hänge
men ,nu, i denna skrift
sätter vi punkt
med en sista "bedrift"
Läste om en man,
i USA
Oj,va´kan han kan (!)
han har 20 barn !
Undra om mamman
var en till allesamman ?
För DÅ är HON
bäst (!)
för HON fick "jobba"
mest.........

--
(¤)= Ämligt : Folkligt, ungefär motbjudande, frånstötande, vidrigt...




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-07 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska