Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NO för vuxna

En millisekund
för länge, min hand i hans
elektricitet




Bunden vers (Haiku) av Louvisa
Läst 544 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2005-10-30 20:57



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Denna dikt äro lite unik på sätt och vis, den äro antik här på Poeter.se.

Mvg


Mvh Dr 777
2010-05-06

  Monika A Mirsch VIP
så utrycksfull!!
2010-02-15

  Lena Renman
Ja mycket bra! men rubriken?

Lena
2008-05-07

  Arowana
Elektriciteten som längtas, trängtas efter. I varje fall av mig!
2006-10-16

  Luminus
Häftig. Skrattriktig mitt i prick i magen.

Luminus
2006-02-08

  Propella
Vilken haiku! *imponerad*
2005-11-22

  desperado
Gillar den! Blev så distraherad av innehållet att det tog en stund innan jag såg att det var en haiku! Vems hand?? :)
2005-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa