Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8 minuter

Rösten
Den mjuka
Glada

I mitt öra

Rösten
Den glada
Mjuka

Som sjunger

I mitt öra




Fri vers av Louvisa
Läst 502 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-05-10 22:33



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vilken härlig dikt!!
ja en del röster förgyller som ljuv musik i örat!
underbart!!
2010-05-12

  desperado
Så underbart det är med en mjuk och glad röst i örat. Fint fångat och komponerat !
2010-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa