Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen

Andas

Ut och in

Smaka luft

Som vatten



På spröd is går jag

Lämnar avtryck

Som smälter

I solsken


Du står på stranden

Glada tillrop

Som värmer

I vintern


Du ropar

Andas

Andas luft

Som vatten




Fri vers av Louvisa
Läst 567 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2010-02-18 19:30



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
2010-03-22

  Göran P Rödholm
Snygg. Den är som glas att läsa. Spröd men hållbar. Som vänskap kanske.
2010-03-09

  Eva Langrath VIP
Du skildrar mig ett möte mellan vänner som lämnar avtryck
2010-03-01

  kråkan VIP
gillar skarpt:)
2010-02-27

  kärleks ängel
underbar!
2010-02-22

  Bodil Sandberg
ååå som jag tycker om den här!!!den målar upp jättefina bilder..sparas..tack!
2010-02-20

  Monika A Mirsch VIP
fantastisk! vilket ordval för vännen!
2010-02-19

  desperado
Så fin!!!
2010-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa