Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två sidor


Känner mig obekväm
När de säger
"Vilken tur att hon har er"

Min mun är tyst
När hon undrar
"Har han någon ny"

Försöker släta över
Din tystnad
"Varför hör han inte av sig"

Jag tycker så mycket
Om dig
Kan inte
Prata illa
Eller säga
Att också
Du är min vän




Fri vers av Louvisa
Läst 726 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-02-28 16:34



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Lou - visa mellan scylla och charybdis - ååå, jag vet - det är hart när det mest prekära man kan råka ut för, gång på gång, på gång - fantastiskt funnet! Bokmärker
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa