Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvtid



…och detta har jag lärt
Att det mesta går över
Så lägg då inte så stor energi på problem
Eller reta dig på smått
Sug istället ut det mesta av det bästa
Ta tillvara på stunderna

Du gör skillnad
Tro aldrig något annat
Än att du kan göra skillnad

Det tredje minns jag inte
Då var säkert inte viktigt
Det är vad jag har lärt




Fri vers av Louvisa
Läst 534 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-30 23:36



Bookmark and Share


  firefire
Ja detta var verkligen kloka ord som man bör ta till sig! Fint och uppmuntrande! Gillas;)
2010-02-22

  desperado
Just så är det!
2009-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa