Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu går tåget


Jag har klivit på
Dörrarna stängs

Det är långt
Till nästa station

Men nu går tåget
Jag har klivit på

Resan
Mot målet




Fri vers av Louvisa
Läst 653 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-03-05 22:28



Bookmark and Share


  Tino
Din lilla text får mig att skapa minnen men jag förstår
att den oxå är poetisk och mer än en vanlig resa.
Underbart, fint med så kort text, så starkt budskap
2013-03-02

  Monika A Mirsch VIP
"Resan
Mot målet" - underbar avslutning på sin dikt
2010-03-06

  firefire
resan är ofta lika mycket ,om ej mer ,värt än målet..fin och hoppfull stämning i denna text!
2010-03-05

  thyra
Orden ger en varm förhoppning! Fint!
2010-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa