Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts frihet


Du har möjlighet
Kunna välja

Kliva ur dina vanliga skor

Nu

Känslan av lätthet
Fyller din kropp




Fri vers av Louvisa
Läst 545 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-14 16:10



Bookmark and Share


  aol
gillas, läs min dikt byta skor,
om du vill,
2010-05-09

  Bibbi VIP
Ja, det gäller att med varje till buds stående medel ta sig framåt.

Applåd!
2010-03-22

  desperado
Så fin! Du har fångat vad jag försökte beskriva......
2010-03-15

  Monika A Mirsch VIP
och det är gott att med bara foten känna efter var man går - mot frihet - välfångat
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Louvisa