Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimAforism: Jungfrubröst & Negerbollar

***

...& chokladkyssar inskränker inte heller min mänskliga integritet

Däremot gör barnvåldtäkter, rasistiska justitiemord & oönskat rövslickeri det

LPWJ 07/02/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 2577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-07 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP