Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVT ska sända bröllopet

SVT ska sända bröllopet
Med Victoria och fru
Förlåt man

Men tänk er alternativen
”den här sändningen sponsras av Lidl”
med ”lidl inatt” kanske…

Eller kanske ” tack för det televerket”
Eller mer ”tack för det telia, så nära”
”efter reklamen kommer själva ceremonin”
”klänningen kommer från brudextra”

Daniels smoking är hyrd på
”smoking and sports”


”Daniels kalsonger sponsras av
Börje Salming”
”såhär ser Victoria ut under klänningen”
”allt kommer från understället”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-07 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO