Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pentagon


Pentagon
Pentafon
Pentagonfilm
Så ”patriotiska” de är
Hela världen ska se

Dessa patriotiska män
”bli en sån”
Är budskapet
”betala skatt, gå i krig om du måste
men framförallt, rösta republikanskt”

Och man kollar manus i filmerna
Man bjuder på ”riktiga maskiner”
Om de ändrar, ”bara lite”
Bara lite mer patriotiskt
Bara lite mer, så de framstår
Så hjältarna är mer amerikanska
Så några fler, tar värvning…

Det kallas medie, filmer, information
Men är propaganda




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-08 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO